Pizza & Fun

Overzichtsfoto tafel Pizza en Fun

Sfeerimpressie Pizza en Fun

Pizza & Fun is een geheel nieuw concept waarbij je zelf je eigen mini pizza’s bakt. Midden op tafel staat de pizza oven met een echte terracotta koepel met daar omheen alle ingrediënten die nodig zijn om je eigen persoonlijke pizza te maken. Gezellig rond de tafel met z’n allen pizza’s bakken onder het genot van een drankje! En het mooiste is, na je eerste pizza kan je nog een pizza bakken! En daarna nog een! Het is namelijk onbeperkt pizza’s eten, dus aan het einde van de avond heb je alle mogelijke combinaties geproefd! Het is ontzettend Fun om dit met het hele gezin te doen, maar ook als bedrijfsuitje zeer aan te raden.

Ingrediënten
Bij Pizza & Fun heeft u keuze uit veel soorten groenten, (halal) vlees, vis en andere ingrediënten om de lekkerste pizza’s mee te bereiden. Pizza & Fun is dus ook uitermate geschikt voor vegetariërs en gasten met een voorkeur voor halal vlees. De pizzabodems – welke speciaal op maat worden gemaakt in samenwerking met een Italiaanse pizzaproducent – worden ambachtelijk bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, geheel volgens traditioneel Italiaans recept. De bodems bevatten gluten, dus mensen met een allergie hiervoor dienen hier rekening mee te houden.

Overzicht kleine zaal Pizza en Fun

De kleine zaal bij Pizza en Fun

Tarieven
Een arrangement van 2 uur Pizza & Fun kost slechts € 17,95 per persoon. Dit is inclusief onbeperkt pizza’s eten. Op zaterdag en zondag geldt een weekendtoeslag van € 2,50 per persoon.

De consumpties zijn niet inbegrepen bij het arrangement, maar zijn wel verplicht. Daarnaast kunt u diverse voor- en nagerechten bijbestellen. Voor de kosten hiervan verwijzen wij u naar onze prijslijst.

Kinderkorting
Bij Pizza & Fun geldt er een aantrekkelijk gereduceerd tarief voor kinderen! Zolang de kleintjes in een kinderstoel passen eten ze gratis met papa en mama mee! Vergeet dan niet bij de reservering ook een kinderstoel te reserveren. Indien de kleintjes uit de kinderstoel zijn gegroeid, tot en met 12 jaar oud eten de kinderen tegen het gereduceerde tarief van 1 euro per jaar! Dus voor een kind van 4 jaar betaalt u € 4,00, voor een kind van 5 jaar € 5,00 enzovoorts. Let op: legitimatie is verplicht!

Overzicht serre Pizza en Fun

De serre bij Pizza en Fun

Kortingscouponnen en -vouchers
Voor kortingscouponnen en – vouchers gelden enkele aanvullende voorwaarden. Zo kunt u per reservering slechts één kortingsbon of -voucher gebruiken. Mocht u toch meerdere vouchers willen koppelen dan rekenen wij een extra koppeltoeslag van € 2,50 per persoon, ongeacht de leeftijd van de gasten. Wanneer uw voucher dreigt te verlopen, kunt u hier kijken of uw voucher in aanmerking komt voor verlenging.

Wifi
Binnen heel Studio Westerpark is er een draadloze internetverbinding (wifi) waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Onze medewerkers geven u graag alle inloggegevens om verbinding te kunnen maken!

Parkeertarieven
Studio Westerpark is gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving! Maandag tot en met zaterdag is het betaald parkeren in de omgeving van Studio Westerpark. Klik hier voor de parkeertarieven.

Reserveer direct

Bekijk hieronder een sfeer impressie van Studio Westerpark tijdens Pizza e Musica!